Català

LES CLASSES

Totes les classes del Màster Universitari en Teledetecció i SIG s'imparteixen, simultàniament, en doble modalitat simultània: presencial i streaming.

 

Per fer realitat aquesta doble modalitat hem habilitat una nova aula, àmplia i dotada amb ordinadors nous per a cada estudiant presencial. En aquesta aula és on els i les estudiants poden seguir presencialment les classes. Tanmateix, aquells estudiants que necessitin (puntualment o en períodes més llargs) seguir la classe en streaming podran fer-ho còmodament donat que l’aula disposa de compartició de pantalla, de micròfon mòbil i de càmera que enfoca 3 escenaris per retransmetre en directe tant la taula del docent, com la pissarra, com un pla general. Con que la retransmissió de la classe es fa de forma simultània, els estudiants que segueixin en streaming podran intervenir a classe, essent els seus comentaris, preguntes, etc, transmeses pels altaveus ubicats a l'aula. A més, els estudiants en streaming podran connectar-se remotament a ordinadors exclusius de l'aula per utilitzar els seus recursos, si així ho desitgen.

 

Aquesta aula es troba a l’Edifici Blanc (seu de la Fundació UAB, zona Vila Universitària), que disposa d’ordinadors amb connexió a través de l’Anella Científica i del software especialitzat més emprat en el món acadèmic i profesional (MiraMon, ENVI, ArcGis, etc).

 

L'horari de les classes és de 16:30 a 20:30 h de dilluns a dijous, i de les sessions pràctiques no obligatòries de 15:00 a 19:00 h els divendres. Eventualment hi poden haver classes els divendres.

 

Horaris curs 2019-2020

Guies docents dels mòduls

 

Bona part de la bibliografia del Màster és en llengua anglesa. Tots els materials es proporcionen en castellà i català, i en determinades assignatures en anglès. La llengua de impartició és un 80 % en castellà i un 20 % en català; naturalment els estudiants poden expressar-se verbalment o per escrit en correus, treballs, etc, en la llengua que prefereixin (típicament català, castellà o anglès). En experiències de cursos similars, els estudiants de fora de l’àmbit lingüístic català i de llengua romànica (castellà, italià, etc) són capaços de seguir les explicacions en català en menys d’un mes. La UAB disposa de cursos gratuïts de llengua catalana. Contacteu amb l'International Welcom Point per a detalls:

 

International Welcome Point (IWP)
Campus de Bellaterra-Plaça Cívica
TEL. +34 93 581 22 10
FAX: +34 93 581 25 95
Horari: de 9,30 a 19 h.
Dimecres 9,30 a 15 h
(juliol i agost de 9,30 a 15 h).
E-mail: international.welcome.point@uab.cat

Els alumnes disposen d’adreça de correu electrònic personal a la UAB, carnet de la UAB que dóna accés a les biblioteques i cartoteques de la Universitat així com a importants descomptes al servei d’idiomes, poliesportiu, etc (contacteu amb l'International Welcome Point per a detalls).

La matrícula inclou una llicència completa del MiraMon per a poder instal·lar-la al seu ordinador personal.

Durada:

60 Crèdits ECTS

 

Dates de realització:
04/10/2021 - 27/05/2022


Horari:
Dilluns - Dijous: 16:30 - 20:30h
Divendres: 15 - 19h


Preu:
Comunitaris: 79 € per crèdit.

Extracomunitaris: 99 € per crèdit.

Inclou taxes i assegurança escolar.

Import taxes de sol·licitud d'admissió (30.21 €)

 

Premi als millors estudiants:

en finalitzar el Màster, els estudiants amb millors qualificacions rebran un premi de 1500 €. Es concedirà un premi per cada cinc estudiants.

 

Contacte master.td.sig@uab.cat

 

Les classes